Dom > О нама
О нама
Kontaktiraj nas
АДРЕСА: Но.29 Схииивеи Роад, Хепинг Лиаонинг
Схенианг Други спрат,
МОБИЛЕ: +8613694137773
ТЕЛЕФОН: + 86-24-31931990
Е-МАИЛ: инфо@еоекпорт.цом


Цомпани Интродуцтион


ЕО ПТФЕ (добављач ПТФЕ материјала) је приватна компанија која потиче из матичне компаније из 2002. године у Схениангу, Лиаонинг ЕО Тецхнологи Цо., Лтд.

Компанија ЕО ПТФЕ преузима науку и технологију као подстицај, тежи ка опстанку по квалитету.

1.jpg

Представљање производа

ЕО ПТФЕ испоручује све врсте ПТФЕ-а из нашег главног складишта које се налази у Схениангу, као и из других складишта у различитим градовима у Кини, широм свијета.

За ПТФЕ можемо испоручити ПТФЕ фолију, ПТФЕ цев, ПТФЕ штап, ПТФЕ жицу, ПТФЕ траку, ПТФЕ профил, ПТФЕ причвршћиваче и разне производе од легуре ПТФЕ. ЕО ПТФЕ вам нуди ПТФЕ производе који су доброг квалитета и разумне цене.

2.jpg

Главне апликације производа

ПТФЕ подручја примјене покривају широк спектар различитих дисциплина.

 

Архитектура и конструкција

Најсвеобухватнији извор који презентује што више информација о својствима ПТФЕ-а, постојећој технологији и примјени у образовном дизајну и грађевинском пољу тренутно постоји.

3.jpg


Аутомобили и транспорт

Недавни тестови доказују да је 90-10 ПТФЕ-никл цев супериорнија од ПТФЕ цеви током више од 120 циклуса (укључује резултате тестова, слике).

4.jpg


Елецтрицал

Наглашавајући стамбене и комерцијалне елементе, овај одељак садржи информације о ПТФЕ системима ожичења за домаћинства и малој комерцијалној изградњи. Наћи ћете неке чланке који се односе на питања квалитете електричне енергије.

5.jpg

Наш сервис

ЕО ПТФЕ има професионалне технике, напредну процесну опрему, савршен процес испитивања. Купац је први, репутација је важна, квалитет је обавезан. Дугорочна сарадња са вама је наш циљ.


SUBSCRIBE TO OUR SPECIAL OFFERS

Please send us your requirement by email.

Цопиригхт © Лиаонинг ЕО Тецхнологи Цо, Лтд Сва права задржана.